Vi tilbyder awareness-træning, der gør en forskel

Mindzeed er udviklet i tæt samarbejde med verdens største ekspertteam i cybersikkerhed - din garanti for at fagligheden er i orden.

ikon_plus_lessons

Du får adgang til et stort bibliotek af inspirerende og fagligt valideret undervisningsmateriale. Alle lektioner inkluderer en video og en quiz.

ikon_dash

Adgang til cloud-baseret træning, der er klar til brug. Med få klik organiserer du kurser og distribuerer dem til brugerne.

NIS2_ikon_puzzel

Relevans og nærvær er vigtigt. Derfor er vores løsninger de mest fleksible på markedet. Alt kan tilpasses til dit behov.

Byg en stærk it-sikkerhedskultur

Menneskelige fejl i forbindelse med it-sikkerhedsbrud opstår oftest på grund af manglende viden om håndtering af data, manglende kendskab til eller forståelse af regler eller manglende viden om egne handlingers konsekvens.

Med Mindzeed Awareness får du en compliance-løsning, der hjælper dig til at opbygge en stærk it-sikkerhedskultur med ændrede vaner og en større bevidsthed om it-sikkerhed.

Faglighed, viden og erfaring

En effektiv uddannelse i informationssikkerhed skal bygges på et professionelt fundament. Mindzeed Awareness er udviklet i samarbejde med verdens største konsulenthus indenfor cybersikkerhed, formidlet af eksperter i kommunikation og testet på mere end 300.000 brugere. Dermed får du en compliance-løsning, der ikke blot er af høj faglig kvalitet, men som også har bevist sin værdi i den virkelige verden.

Citat fra Mindzeed

Designet til at passe ind i medarbejdernes daglige arbejde

Læs hvordan Frie og Mindzeed samarbejder.

Vi har udviklet en moderne træningsplatform og meget mere

Mindzeed er motoren til systematisk og automatisk awareness træning.

Mindzeed awareness virker på alle typer af enheder

Træning i cyber- og informationssikkerhed har tidligere været et både dyrt og tidskrævende projekt. Med Mindzeed er det både billigere og nemmere – uanset om det drejer sig om generel datahåndtering, GDPR, imødegåelse af phishing eller andet.

For med Mindzeed får du ikke kun en moderne og fleksibel træningsplatform, men også adgang til et bibliotek bestående af mere end 50 træningslektioner på over 20 forskellige sprog.

I træningsplatformen bliver kurserne sammensat og tildelt de relevante medarbejdergrupper. Det betyder, at du kan differentiere din træning og fx lave grundtrænings- og specialtræningsforløb. Og du kan tilføje egne lektioner, politikker, videoer og information i portalen.

Når et kursus er udsendt, giver Mindzeed automatisk besked til brugerne og til dig som administrator. Og selvfølgelig indsamle statistik til jeres compliance dokumentation.

web_hacki_6

Få et godt tilbud på online awareness træning - designet til at styrke jeres organisation

Med 82% af alle sikkerhedsbrud, der skyldes menneskelige fejl, er awarenesstræning ikke kun en central del af en god informationssikkerhedsstrategi, men også en nødvendighed i lyset af de nye krav i NIS2-direktivet.

Hos Mindzeed har mere end 300.000 ansatte allerede gennemført vores onlinekurser inden for cyber- og informationssikkerhed, og vores kunder spænder bredt i både virksomhedsstørrelser og brancher, både offentlige og private.

For at hjælpe din virksomhed med at blive mere sikker, tilbyder vi skræddersyede priser baseret på din virksomheds størrelse, og vores tilbud inkluderer fuld adgang til vores lektionsbibliotek og træningsplatform.

Kontakt os i dag for at få et tilbud og starte din virksomheds rejse mod bedre informationssikkerhed!