Awareness træning,
der gør en forskel

Mindzeed er udviklet i tæt samarbejde med verdens største ekspertteam i cybersikkerhed - din garanti for at fagligheden er i orden.

23lessons

Du får adgang til et stort bibliotek af inspirerende og fagligt valideret undervisningsmateriale. Alle lektioner inkluderer en video og en quiz.

Mindzeed er klar til brug

Adgang til cloud-baseret træning, der er klar til brug. Med få klik organiserer du kurser og distribuerer dem til brugerne.

Mindzeed er fleksibelt og skalerbart

Relevans og nærvær er vigtigt. Derfor er vores løsninger de mest fleksible på markedet. Alt kan tilpasses til dit behov.

Byg en stærk it-sikkerhedskultur

Menneskelige fejl i forbindelse med it-sikkerhedsbrud opstår oftest på grund af manglende viden om håndtering af data, manglende kendskab til eller forståelse af regler eller manglende viden om egne handlingers konsekvens.

Med Mindzeed Awareness får du en compliance-løsning, der hjælper dig til at opbygge en stærk it-sikkerhedskultur med ændrede vaner og en større bevidsthed om it-sikkerhed.

Faglighed, viden og erfaring

En effektiv uddannelse i informationssikkerhed skal bygges på et professionelt fundament. Mindzeed Awareness er udviklet i samarbejde med verdens største konsulenthus indenfor cybersikkerhed, formidlet af eksperter i kommunikation og testet på mere end 300.000 brugere. Dermed får du en compliance-løsning, der ikke blot er af høj faglig kvalitet, men som også har bevist sin værdi i den virkelige verden.

23emp

Mindzeed er en moderne træningsplatform... og mere til

Mindzeed er motoren til systematisk og automatisk awareness træning.

Mindzeed Startpage
Mindzeed share content

Træning i cyber- og informationssikkerhed har tidligere været et både dyrt og tidskrævende projekt. Med Mindzeed er det både billigere og nemmere – uanset om det drejer sig om generel datahåndtering, GDPR, imødegåelse af phishing eller andet.

For med Mindzeed får du ikke kun en moderne og fleksibel træningsplatform, men også adgang til et bibliotek bestående af mere end 50 træningslektioner på over 20 forskellige sprog.

I træningsplatformen bliver kurserne sammensat og tildelt de relevante medarbejdergrupper. Det betyder, at du kan differentiere din træning og fx lave grundtrænings- og specialtræningsforløb. Og du kan tilføje egne lektioner, politikker, videoer og information i portalen.

Når et kursus er udsendt, giver Mindzeed automatisk besked til brugerne og til dig som administrator. Og selvfølgelig indsamle statistik til jeres compliance dokumentation.

Hvad koster effektiv awareness træning?

Få et godt tilbud på online awareness træning og styrk organisationens informationssikkerhed i dag!

Med 82% af alle sikkerhedsbrud, der skyldes menneskelige fejl, er awarenesstræning ikke kun en central del af en god informationssikkerhedsstrategi, men også en nødvendighed i lyset af de nye krav i NIS2-direktivet.

Hos Mindzeed har mere end 300.000 ansatte allerede gennemført vores onlinekurser inden for cyber- og informationssikkerhed, og vores kunder spænder bredt i både virksomhedsstørrelser og brancher, både offentlige og private.

For at hjælpe din virksomhed med at blive mere sikker, tilbyder vi skræddersyede priser baseret på din virksomheds størrelse, og vores tilbud inkluderer fuld adgang til vores lektionsbibliotek og træningsplatform.

Kontakt os i dag for at få et tilbud og starte din virksomheds rejse mod bedre informationssikkerhed!

Lektion 29 Mindzeed Awareness it-sikkerhedskultur

Med Mindzeed kommer du i godt selskab

Mindzeed Awareness er gennemprøvet og gennemtestet. Vores compliance-løsning anvendes af mere end 300.000 brugere i hele verden. Fra store og små virksomheder, til stater og kommuner.

Mindzeed er altid med på det nye

Mindzeed er under konstant udvikling og opdateres løbende med nye emner, lektioner, spørgsmål og videoer. I øjeblikket tilbyder vi over 45 lektioner i cyber- og informationssikkerhed. Alle består af videobaseret undervisning med efterfølgende test.

Mindzeed taler mere end 20 sprog

Vores træningsvideoer og tests findes på mere end 20 forskellige sprog. Det betyder, at langt de fleste kan være med uanset nationalitet og lokation, hvilket er en stor fordel for internationale organisationer.

Mindzeed er faglighed og forståelse

Mindzeed er et af markedets mest anvendte træningsprogrammer. Det skyldes bl.a., at vi tilbyder et lettilgængeligt og forståeligt materiale, som ikke taler ned til nogen. Vores videoer er underholdende og fagligt funderede og indeholder lektioner i alle aktuelle emner. Faktisk har vi bevist, at vores træning gør en forskel.

Mindzeed kan tilpasses til organisationen

Med Mindzeed er det muligt at skræddersy kurser. Det betyder, at kurser kan målrettes afdelinger eller bestemte personalegrupper. Du kan endda oprette dine helt egne lektioner, eksempelvis baseret på virksomhedens it-sikkerhedspolitik.

Mindzeed sikrer overblik og compliance-dokumentation

Mindzeed giver dig nem adgang til statistik og skaber overblik over, hvor langt dine medarbejdere er nået i kursusforløbet, hvilke lektioner der har været mest udfordrende osv. Det øger succesraten og giver samtidig myndighedsdokumentation for, at organisationen arbejder struktureret med awareness-træning i informationssikkerhed.