Uddannelse i cybersikkerhed, der gør en forskel

Uddannelse i cybersikkerhed, der gør en forskel

Hele 75 % af alle it-sikkerhedsbrud skyldes menneskelige fejl. Det betaler sig derfor at uddanne dine medarbejdere i informationssikkerhed. Mindzeed Awareness er udviklet i tæt samarbejde med verdens største ekspertteam i cybersikkerhed - din garanti for at fagligheden er i orden.

hacki_front

Undervisning i informationssikkerhed med Mindzeed Awareness styrker dine medarbejdere ikke blot individuelt; din organisation bliver mere robust og dermed bedre i stand til at håndtere it-kriminelles angreb.

Byg en stærk it-sikkerhedskultur

Menneskelige fejl i forbindelse med it-sikkerhedsbrud opstår oftest på grund af manglende viden om håndtering af data, manglende kendskab til eller forståelse af regler eller manglende viden om egne handlingers konsekvens.

alarm2

Med Mindzeed Awareness får du hjælp til at opbygge en stærk it-sikkerhedskultur med ændrede vaner og en større bevidsthed om it-sikkerhed.

people_2

Uddannelse til alle

Uddannelse i it-sikkerhed har tidligere været et både dyrt og tidskrævende projekt. Med Mindzeed Awareness er det både billigere og nemmere – uanset om det drejer sig om generel datahåndtering, GDPR, imødegåelse af phishing eller andet. Mindzeed tilbyder et bibliotek bestående af mere end 30 standardlektioner på over 20 forskellige sprog.

Faglighed, viden og erfaring

En effektiv uddannelse i informationssikkerhed skal bygges på et professionelt fundament. Mindzeed Awareness er udviklet i samarbejde med verdens største konsulenthus indenfor cybersikkerhed, formidlet af eksperter i kommunikation og testet på mere end 250.000 brugere. Dermed får du et træningsprogram, der ikke blot er af høj faglig kvalitet, men som også har bevist sin værdi i den virkelige verden.

pc5
citat1

Medarbejderne kan fungere som et første bolværk mod angreb, hvis de ved, hvad de skal gøre, når de fx modtager en mistænkelig mail eller tilgår inficerede hjemmesider. Uddannelse af medarbejdere bør prioriteres højt.

Center For Cybersikkerhed

It takes 20 years to build a reputation and few minutes of cyber-incident to ruin it.

Stephane Nappo

Global cyberkriminalitet og andre illegale internetbaserede aktiviteter beløber sig årligt til 9.826 mia. kr.

Kilde: Michael McGuire, seniorforsker ved University og Surrey

Tal viser, at ansattes/insiders ubevidste handlinger fortsat udgør den største trussel mod virksomhedernes sikkerhed, hvilket falder godt i tråd med, at phishing stadig er et af de helt store sikkerhedsproblemer. Analysen omfatter 375 it-chefer og specialister i danske virksomheder

Kilde: Cybercrime Survey 2019

Danske virksomheder rammes i stigende grad af IT-svindel på trods af, at 6 ud af 10 virksomheder mener, at de er godt sikret mod svindlerne. Alene sidste år registrerede Danske Bank en stigning på 22% i tilfældene af it-kriminilitet og digital svindel. Svindlernes udbytte er samtidig steget med 45%.

Kilde: Analyse udført af YouGov for Danske Bank

Få et uforpligtende tilbud på et komplet træningsprogram i cybersikkerhed

Vi er sikre på, at jeres organisation og jeres medarbejdere vil elske Mindzeed Awareness.
Udfyld formularen, så udarbejder vi et ikke-bindende tilbud til jer.

  Når du udfylder formularen, giver du dine personlige oplysninger til os. Vi lover at passe godt på dem.
  Ved at benytte denne formular accepterer du samtidig vores persondatapolitik.

  Når vidensniveauet stiger, falder risikoniveauet

  Hele 75% af alle it-sikkerhedsbrud skyldes menneskelige fejl. Dårlige vaner, hastværk og manglende viden er årsagerne. Men jo mere du ved og jo bedre forberedt du er, jo bedre kan du håndtere uvante situationer.

  cake4

  Prisen for uvidenhed om it-sikkerhed kan være meget høj. Fra tyveri af personoplysninger til angreb, der kan være lammende og tage måneder at komme sig over. Derfor er det sund fornuft at uddanne medarbejderne i it-sikkerhed.

  comp_large

  Kom i godt selskab

  Mindzeed Awareness er gennemprøvet og gennemtestet og anvendes af mere end 250.000 brugere i hele verden. Fra store og små virksomheder, til stater og kommuner.

  Faglighed og forståelse

  Mindzeed Awareness er et af markedets mest anvendte træningsprogrammer. Det skyldes bl.a., at vi tilbyder et lettilgængeligt og forståeligt materiale, som ikke taler ned til nogen. Vores videoer er underholdende og fagligt funderede og indeholder lektioner i alle aktuelle emner. Faktisk har vi bevist, at vores træning gør en forskel.

  Læs mere om Mindzeed Awareness lektioner ...

  cards21

  Tilpas træningen til organisationen og medarbejderne

  Med Mindzeed er det muligt at skræddersy kurser til din virksomheds behov. Det betyder, at kurser kan målrettes afdelinger eller bestemte personalegrupper. Du kan endda oprette dine helt egne lektioner, eksempelvis baseret på virksomhedens it-sikkerhedspolitik.

  Økonomi

  Mindzeed Awareness er yderst omkostningseffektivt og reducerer markant risikoen for datalæk og vellykkede angreb på virksomhedens it-systemer. En mellemstor organisation kan – afhængigt af den endelige udrulningsplan – træne samtlige medarbejdere for ca. kr. 4.500 mdl. ved indgåelse af en 12 måneders-aftale.

  I tilfælde af særlige ønsker om uddannelsesmål og evt. upload af eget indhold til træningsplatformen (f.eks. organisationens informationssikkerhedspolitik) hjælper Mindzeed naturligvis med sammensætningen.

  Altid med på det nye

  Mindzeed Awareness er under konstant udvikling og opdateres løbende med nye emner, lektioner, spørgsmål og videoer. I øjeblikket tilbyder vi 20 lektioner i informationssikkerhed samt 12 GDPR-lektioner. Alle består af videobaseret undervisning med efterfølgende test.

  language3

  Vi taler mere end 20 sprog

  Vores træningsvideoer og tests findes på mere end 20 forskellige sprog. Det betyder, at langt de fleste kan være med uanset nationalitet og lokation, hvilket er en stor fordel for internationale organisationer.

  graf3

  Statistik sikrer overblik og compliance-dokumentation

  Mindzeed Connect giver dig nem adgang til statistik og skaber overblik over, hvor langt dine medarbejdere er nået i kursusforløbet, hvilke lektioner der har været mest udfordrende osv. Det øger succesraten og giver samtidig myndighedsdokumentation for, at organisationen arbejder struktureret med awareness-træning i informationssikkerhed.

  Mindzeed Connect

  Det kræver ikke det store kørekort i e-learning at bruge vores træningsportal. Med et par klik er brugeren i gang.

  For dig som administrator har du adgang til at oprette nye lektioner, oprette kurser, brugere og realtidsstatistikker.

  mindzeed_portal3_DA
  yes_ja@2x

  Kan vi få en demo-konto?

  Ja! Du skal selvfølgelig både se og prøve alt, inden du beslutter dig. Kontakt os, så opretter vi en demo til dig.

  Kan vi komme i gang med det samme?

  Ja! Så snart I har udvalgt lektioner og brugere, er I klar til at gå i gang.

  Kan vi lave egne spørgsmål til lektionerne?

  Ja! Hvis I ønsker at gøre spørgsmål mere personlige og målrettet til jeres organisation, kan I sætte egne spørgsmål ind.

  Kan vi tilføje eget indhold?

  Ja! Når I har adgang til portalen, kan I oprette egne lektioner som supplement til eksisterende.

  Kan vi bruge kurset i vores eget LMS?

  Ja! Alle lektioner kan leveres i SCORM til import i jeres eget LMS.

  Får vi hjælp til at komme i gang?

  Ja! Intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi hjælper jer hele vejen - før, under og efter.

  Kan vi lave målrettede kurser til medarbejdergrupper?

  Ja! Kurser kan tilpasses med de lektioner, som enkelte medarbejdergrupper kan have interesse i. Og I kan oprette så mange kurser, som I har brug for.

  Er der statistik tilgængelig?

  Ja! Al aktivitet, der omfatter jeres træning, kan monitoreres på det niveau, som I finder passende.

  Kan videoer tilrettes til vores behov?

  Ja! Vi tilretter gerne, hvis I har bestemte behov. Video-tilretninger er dog ikke med i standardprisen.

  Fakta om Mindzeed Awareness

  Velafprøvet

  Mere end 250.000 medarbejdere i forskellige brancher og virksomhedsstørrelser er allerede blevet trænet i informationssikkerhed med Mindzeed Awareness.

  Faligt valideret

  Mindzeed Awareness er udviklet i tæt samarbejde med verdens største team af eksperter inden for informationssikkerhed.

  Inspirerende og lærerigt

  Mindzeeds kommunikationseksperter sikrer, at undervisningen er inspirerende og sikrer en høj succesrate.

  Lektioner

  Alle lektioner indeholder en motiongraphic video med dansk tale og undertekster. Videoerne har en længde på 2-4 minutter. Efter videoen præsenteres den ansatte for en række spørgsmål.

  Fleksibelt indhold

  Mindzeed Awareness består af et bibliotek på over 30 lektioner, der kan målrettes i forhold til specifikke jobfunktioner.

  Sprog

  Mindzeeds Awareness findes på op til 20 sprog.

  Certifikat

  Alle der gennemfører kurset modtager certifikat.

  Training as a service

  Kom hurtigt i gang. Hele træningsforløbet foregår i Mindzeed Connect - en cloud-baseret LMS-platform med sikker datalagring, der naturligvis lever op til EU's databeskyttelsesforordning.

  Virker på alle platforme

  Mindzeed Awareness kan anvendes på alle platforme - stationære som mobile.

  Compliancedokumentation/statistik

  Performancestatistikken giver dig hurtigt overblik over træningsstatus på medarbejder- afdelings- og orgnisationsniveau. Kan også bruges som compliancedokumention.

  Administrationsmodul

  Platformen giver administrator mulighed for selvstændigt at tilrettelægge træningsforløbet.

  Brugeroprettelse

  Mulighed for selv at oprette og administrere brugere og brugergrupper.

  Eget indhold

  Med Mindzeed Connect har du mulighed for at uploade dit eget træningsmateriale og tilpasse de forskellige lektioner.

  Støttematerialer

  Mindzeed har udviklet et "kampagnekit" (bannere, plakater mv.) som du kan bruge i forbindelse med afvikling af dit træningsforløb.

  Roll out assistance

  Mindzeed hjælper gerne med tilrettelægning af netop jeres træningsforløb og opfølgning.

  Eget LMS

  Har din virksomhed ønske om at afvikle Mindzeed Awareness fra egen LMS platform giver vi mulighed for dette.

  Support

  Mindzeed giver mulighed for 2nd level support.

  mindzeed_logo@2x
  mindzeed_block @ 2x