Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor er de spørgsmål, vi får mest. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, så kontakt i første omgang din administrator på din arbejdsplads. Nederst i de mails vi sender til dig, står der en e-mail til den ansvarlige.

Er du administrator og har et spørgsmål, så se om du kan finde svar her eller skriv til os på support@mindzeed.com

Jeg kan ikke oprette en adgangskode - linket er udløbet. Hvad skal jeg gøre?

Link til oprettelse af adgangskode udløber af sikkerhedsmæssige årsager efter 48 timer.
Du kan dog oprette din adgangskode ved hjælp af funktionen 'glemt kodeord'.

1: Gå ind på https://app.mindzeed.com

2: Angiv dit Organisations-ID (dit organisations-ID er angivet i de e -mails, du har modtaget fra os) og klik 'Næste' .

3: Klik på 'Glemt din adgangskode?'.

4: Skriv din e-mail adresse og klik på 'Send'.

Du vil derefter modtage en e-mail med et nyt link til oprettelse af dine personlige adgangskoder.

Organisations-ID?

For at logge ind på Mindzeed skal du bruge dit organisations-ID. ID'et fremgår af de e-mails, vi har sendt dig. Hvis du har glemt dit organisations-id, skal du kontakte din administrator.

Hvorfor har jeg en konto hos Mindzeed?

Mindzeed er en kommunikationsplatform, hvor din arbejdsgiver kan tilbyde kurser og information til dig. Så det er gennem din arbejdsgiver, at du har en profil hos Mindzeed.

Jeg kan ikke lave en adgangskode - hvad gør jeg?

Din adgangskode skal bestå af mindst 8 tegn. Koden skal være en kombination af store og små bogstaver, tal og specialtegn. Et specialtegn er ! ” # $ % & ’ ( ) * / ; < = > @ [ ] ^ ` { | } ~. Et eksempel på en adgangskode kan fx være CyBaxq45l/.

Hvis du har problemer med at oprette adgangskoden, skal du kontakte din administrator.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske min adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du oprette en ny ved at gå til app.mindzeed.com og klikke på "Har du glemt din adgangskode?". Indtast dit brugernavn, som er din e-mailadresse, og klik på 'Send'. Du vil derefter modtage en e-mail med et link. Klik på linket, og du kan oprette en ny adgangskode. Husk, at din adgangskode skal være på mindst 8 tegn og indeholde både store og små bogstaver, tal og specialtegn f.eks. AZe123_?

Vær opmærksom på, at linket i mailen er kun gyldigt i 24 timer.

Hvor kan jeg finde mit diplom?

Når du har gennemført dit kursus, får du et diplom. Klik på 'Min konto', og du vil finde dine eksamensbeviser under fanen "Mine resultater".

Hvordan registrerer jeg mig som bruger på Mindzeed?

Virksomheder og organisationer kan oprette en konto på Mindzeed. Hvis du ønsker at bruge Mindzeed, kan du kontakte os på telefon 42 90 64 59 eller support@mindzeed.com

Hvordan logger jeg på Mindzeed?

Log ind via app.mindzeed.com. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Hvorfor får jeg e-mails fra Mindzeed?

Mindzeed sender ugentlige påmindelser om, hvilke kurser du har til rådighed. Hvis du er opdateret med dine kurser, vil du ikke modtage en påmindelse. Hvis du ikke ønsker at modtage e-mails fra Mindzeed, skal du kontakte din administrator.

Kan jeg slette min Mindzeed-konto?

Din Mindzeed-brugerkonto oprettes af din arbejdsplads, så kontakt din administrator, hvis du ikke længere ønsker en Mindzeed-konto.

Jeg har flere spørgsmål. Hvad skal jeg gøre?

Kontakt i første omgang administratoren på din arbejdsplads. Det er administratoren, der opretter dine kurser og tildeler dem til dig,