Kom godt i gang
med Mindzeed

Mindzeed awareness træning på forskellige enheder som smartphones, tablets og computere

God forberedelse er altid afgørende for at opnå de bedste resultater. Herunder er en trin-for-trin guide, der sikrer, at du og din organisation kommer godt fra start. Ved at definere klare forløb, sikre effektiv intern kommunikation og vælge det rette indhold, lægger vi grundlaget for en succesfuld udrulning.

1. Forløb og succeskriterier

For at sikre den mest effektive træning er det vigtigt at definere, hvilken gruppe medarbejdere der skal deltage, og hvilken træning der er relevant for hver enkelt gruppe.
Dette vil give mulighed for at skræddersy indholdet til deres specifikke behov.
En klar tidsramme for udrulningen sikrer, at alle involverede parter er på samme side og kan planlægge i overensstemmelse hermed.

2. Intern kommunikation

En velstruktureret kommunikationsplan er nøglen til at sikre, at alle medarbejdere er informeret og forberedt på den kommende træning. Dette vil øge engagementet og sikre en høj deltagelsesrate. Det er vigtigt, at alle ledere også er informeret om deres ansvar i at sikre, at medarbejderne får gennemført træningen.

3. Standard indhold / eget indhold

Vores standardmateriale er designet til at dække en bred vifte af emner. Gå alle lektioner igennem og identificer, hvilke lektioner der er mest relevante.
Vi forstår vigtigheden af at have materiale, der afspejler din virksomheds unikke behov. Derfor er det muligt både at tilrette alle standardlektioner og at tilføje eget indhold.

4. SSO / AD-sync - struktur

En problemfri teknisk integration er afgørende for en glidende udrulning. Vores team vil guide jer gennem opsætningen for at sikre, at alt fungerer som det skal.

5. Opsætning af kurser

Mindzeed har en enkel og lettilgængelig administration, der gør det muligt for jer selv at sætte kurser op og sende dem ud til brugerne. Men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker dette. Samtidig er vi også behjælpelige med at udarbejde en detaljeret tidsplan for udrulningen, som sikrer, at træningen forløber uden hindringer.

6. Whitelisting - mindzeed.com

For at sikre, at alle meddelelser når frem til brugerne uden problemer, vil det være en god idé at whiteliste mindzeed.com. Alle e-mails sendes fra support@mindzeed.com

7. Support e-mail adresse

Alle spørgsmål fra medarbejderne besvares af jer som virksomhed. Nederst i de mails vi sender ud, står den e-mail-adresse, som medarbejderne skal skrive til, hvis de har spørgsmål. I bestemmer, hvad det skal være for en e-mail-adresse.

8. Støttematerialer

Ud over hovedtræningsmaterialet tilbyder vi også supplerende materialer som grafik, plakater og stickers for at forbedre læringsoplevelsen.

9. Opfølgning

Regelmæssig opfølgning og evaluering er nøglen til kontinuerlig forbedring. Vi vil arbejde tæt sammen med jer for at vurdere træningens effektivitet og foretage nødvendige justeringer. Baseret på feedback kan vi justere træningsmaterialet og overveje yderligere træning eller avancerede kurser for at imødekomme virksomhedens skiftende behov.

Mere information:

SSO/AD-sync:

Hvis I bruger Azure, er proceduren at konfigurere Single Sign-On først. Derefter kan I aktivere Azure User Sync i Mindzeed-portalen, hvor I kan indtaste de ønskede oplysninger.

Guide til Azure SSO: https://mindzeed.com/guide-azure-sso/

Guide til opsætning af Azure User Sync: https://mindzeed.com/guide-azure-usersync/

Hvis I bruger ADFS, kan I benytte denne guide: https://mindzeed.com/en/ad-sso/

Støttematerialer, plakater, stickers mv.:

Her er et link til forskellige støttematerialer, som I frit kan benytte: https://www.dropbox.com/sh/djec4ga52ouyucj/AABwYhTbhb51BskkazLm-cfSa?dl=0