Avanceret og såre simpelt

Mindzeeds læringsplatform er udviklet med det formål at gøre e-learning let tilgængeligt for brugere og administrator.

how it works - hvordan det virker

Brugergrænsefladen er nem at forstå for medarbejderne og kræver derfor minimal brugersupport.

Dashboard og statistik i Mindzeed awareness-træning

Med Mindzeed har du altid overblik og dokumentation af træningsforløbet på det niveau, der passer dig.

Lav din egen awareness træning i Mindzeed

Det er nemt og enkelt at tilføje eget indhold, såsom politikker, nødplaner mv. Og du kan tilrette alle standard lektioner.

Med Mindzeed får du ikke kun adgang til et stort bibliotek af træningslektioner inden for cybersikkerhed og GDPR. Du får også et moderne og fleksibelt learning management system. Her er det enkelt at oprette egne lektioner og kurser, distribuere kurserne til brugerne og følge med i træningsforløbet.

Du kan også tilrette alle Mindzeed lektioner, så de passer præcis til jeres forhold. Kurser kan opbygges, så de er målrettet medarbejdernes behov og niveau. På den måde bliver træningen altid relevant, og vi spilder ikke medarbejdernes tid.

Lektioner

Nemt og bekvemt for medarbejderne

Medarbejderens interface er enkelt og intuitivt. Alle brugere kan vælge, i hvilket sprog de vil se interface, lektioner og kursus. Og brugerne får et certifikat for hvert kursus, de har deltaget i.

Lektioner - sådan virker det

Sammensæt træningen, så det passer til jer

Mindzeed har et stort bibliotek af træningslektioner indenfor cybersikkerhed og GDPR. Et kursus sammensættes af de lektioner, som er relevante for de enkelte medarbejdergrupper. Hver lektion frigives på den dato, man på forhånd har angivet.

Lektioner - sådan virker det

Enkelt administration af brugere

I brugeradministrationen kan man se hver enkelt brugers status. Her opretter og sletter man brugere. Og det er muligt at sende ekstra ‘reminders’ ud til brugerne - ud over dem, som systemet automatisk sender ugentligt. Mindzeed understøtter også alle Single-Sign-On løsninger, og Active Directory synkronisering.

Lektioner - sådan virker det

Compliance dashboard

Dokumentation er en stor del af awareness-træningen. I dashboardet får du overblik over, hvem der følger med i træningen, og hvem der ikke er helt med. Man kan sortere al data helt ned til hver enkelt lektion. Ønsker man yderligere data, kan du under hvert kursus se og downloade al data vedr. kursus.

Lektioner - sådan virker det

Opret eget indhold

I Mindzeed kan du oprette al det indhold, som passer dig – det koster ikke ekstra. Indholdet oprettes ud fra en foruddefineret template som f.eks en quiz, en præsentation, længere tekster osv. Det gør, at du hurtigt kan oprette og publicere dit indhold. Og du kan endda oprette alle de sprogvarianter, der passer dig. Så vi kan klart anbefale at du også uploader egne politikker, videoer osv. – så bliver det en naturlig del af awareness træningen og det hele forankres hos de ansatte.

Lektioner - sådan virker det

Del indhold

Har du brug for at dele indhold med kunder, underorganisationer el.lign. kan du nemt gøre det. Du kan dele inhold på almindelig vis, så du stadig ejer indholdet, og hvis du retter i indholdet, vil det påvirke alle de steder, indholdet er delt og i brug. Du kan også dele en kopi, som modtageren efterfølgende kan arbejde videre på.

Lektioner - sådan virker det - reminder

Meddelelser til brugere og administratorer

Mindzeed sender løbende notifikationer ud til de brugere, som har indhold, de ikke er blevet færdige med. Og alle administratorer får en ugentlig status-mail, hvor de kan se, om træningsindsatsen går i den rigtige retning.

Mindzeed er fleksibel learning management

Mindzeeds fleksibilitet gør, at I kan tilrettelægge jeres træning, så den bliver målrettet netop jer. I får adgang til et stort bibliotek af standardlektioner, som I frit kan plukke i, ligesom I kan tilføje egne lektioner. Og Mindzeed gør administrationen af den løbende træning minimal. Alt foregår automatisk, når først brugerne er sat op.