Mindzeed træningsportal

Avanceret - helt enkelt

Mindzeeds læringsplatform er udviklet med det formål at gøre e-learning let tilgængeligt for brugere og administrator.

Med Mindzeed får du ikke kun adgang til et stort bibliotek af træningslektioner inden for cybersikkerhed og GDPR. Du får også et moderne og fleksibelt learning management system. Her er det enkelt at oprette egne lektioner og kurser, distribuere kurserne til brugerne og følge med i træningsforløbet.

Du kan også tilrette alle Mindzeed lektioner, så de passer præcis til jeres forhold. Kurser kan opbygges, så de er målrettet medarbejdernes behov og niveau. På den måde bliver træningen altid relevant, og vi spilder ikke medarbejdernes tid.

Nemt for medarbejderne

Medarbejderens interface er enkelt og intuitivt. Alle brugere kan vælge, i hvilket sprog de vil se interface, lektioner og kursus. Og brugerne får et certifikat for hvert kursus, de har deltaget i.

Mindzeed UI screen

Sammensæt træningen, så det passer jer

Mindzeed har et stort bibliotek af træningslektioner indenfor cybersikkerhed og GDPR. Et kursus sammensættes af de lektioner, som er relevante for de enkelte medarbejdergrupper. Hver lektion frigives på den dato, man på forhånd har angivet.

Mindzeed lessons overview

Enkelt administration af brugere

I brugeradministrationen kan man se hver enkelt brugers status. Her opretter og sletter man brugere. Og det er muligt at sende ekstra ‘reminders’ ud til brugerne - ud over dem, som systemet automatisk sender ugentligt. Mindzeed understøtter også alle Single-Sign-On løsninger, og Active Directory synkronisering.

Mindzeed admin

Compliance dashboard

Dokumentation er en stor del af awareness-træningen. I dashboardet får du overblik over, hvem der følger med i træningen, og hvem der ikke er helt med. Man kan sortere al data helt ned til hver enkelt lektion. Ønsker man yderligere data, kan man under hvert kursus se og downloade al data vedr. kursus.

Mindzeed Dashboard screen

Opret eget indhold

I Mindzeed kan du oprette al det indhold, som passer dig. Det oprettes ud fra en foruddefineret templet som en quiz, en præsentation, længere tekster osv. Det gør, at du hurtigt kan på oprettet og publiceret dit indhold. Og du kan endda oprette alle de sprogvarianter, der passer dig.

Mindzeed add content

Del indhold

Har du brug for at dele indhold med kunder, underorganisationer el.lign. kan du nemt gøre det. Du kan dele inhold på almindelig vis, så du stadig ejer indholdet, og hvis du retter i indholdet, vil det påvirke alle de steder, indholdet er delt og i brug. Du kan også dele en kopi, som modtageren efterfølgende kan arbejde videre på.

Mindzeed share more content

Løbende notifikationer

Mindzeed sender løbende notifikationer ud til de brugere, som har indhold, de ikke er blevet færdige med. Og alle administratorer får en ugentlig status-mail, hvor de kan se, om træningsindsatsen går i den rigtige retning.

Mindzeed pending reminders

Notifikationer udsendes hver uge til alle brugere, der ikke har gennemført deres tildelte lektioner. Der er ugentlige meddelelser til administratorer med statistik.

Mindzeeds fleksibilitet gør, at I kan tilrettelægge jeres træning, så den bliver målrettet netop jer. I får adgang til et stort bibliotek af standardlektioner, som man frit kan plukke i, ligesom man kan tilføje egne lektioner. Og Mindzeed gør administrationen af den løbende træning minimal. Alt foregår automatisk, når ført brugerne er sat op.

Savner du fleksibilitet i din awareness-træning?

Eller har din virksomheds awareness-indsats brug for et løft?
Vi er klar til hjælpe! Udfyld formularen nedenfor og lad os tage en uforpligtende snak.

  Spørgsmål og svar om Mindzeed

  Hvordan opretter jeg en Mindzeed konto?

  Når du tilmelder din virksomhed til Mindzeed, får du automatisk adgang til Mindzeed træningsportalen. Hvis du har spørgsmål, kan også ringe til +45 42 90 64 59 eller skrive til support@mindzeed.com

  Hvad er 'indhold' og hvad er et 'modul'?

  'Indhold' svarer til en lektion og et 'modul' svarer til et kursus. Det betyder, at dit kursus er opbygget af 'indhold'. Et modul kan sammensættes af alle typer indhold.

  Hvorfor modtager brugere ikke e-mails fra Mindzeed?

  For at sikre, at alle brugere modtager mail fra Mindzeed, skal du hvidliste support@mindzeed.com
  Hvis dette ikke gøres, er der en risiko for, at e-mails betragtes som spam og ikke modtages af brugeren.

  Hvordan opretter jeg indhold i Mindzeed?

  Vælg menupunktet 'Moduler og indhold'. Klik på 'Tilføj indhold'. Vælg derefter hvilken indholdstype du vil have. Navngiv dit indhold under 'Indholdsnavn'. Dette navn er kun til personlig brug og vil ikke blive offentliggjort. Udfyld indholdsindstillingerne, upload et 'miniaturebillede' og klik derefter på Gem. Opret derefter dit indhold på dit valgte sprog ved at klikke på 'Tilføj sprog'.

  Hvordan opretter jeg et modul?

  Vælg menupunktet 'Moduler og indhold'. Klik på menupunktet 'Tilføj modul'.
  Navngiv modulet. Dette navn bruges kun internt i systemet. Upload et 'miniaturebillede', og klik derefter på Gem. Du kan derefter tilføje brugergrupper og indhold til dit modul. Du skal også oprette mindst ét sprog.

  Hvad dækker de forskellige brugerroller?

  Med en almindelig Mindzeed konto er der tre forskellige brugerroller.
  'Medarbejder' er en almindelig bruger, der kan tildeles og deltage i kurser.
  'Creator' har rettigheder som 'Employee', men også muligheden for at oprette indhold og moduler. 'Manager' har rettigheder som 'Creator', men også retten til at oprette brugere, brugergrupper, tilføje brugere til grupper og moduler.

  Hvordan sletter jeg en bruger?

  Under fanen 'Brugere og grupper' skal du vælge fanen 'Brugeradministration'. I afkrydsningsfeltet til venstre for brugernavnet skal du vælge den bruger, du vil slette. Gå derefter op og klik på knappen 'Slet valgt'. Du bliver derefter bedt om at bekræfte dit valg.

  Hvordan tildeler jeg en brugergruppe til et modul?

  Vælg menupunktet 'Moduler og indhold'. Klik på de tre prikker nederst til højre på modulet. Klik på 'Rediger' i menuen. I rullemenuen under 'Brugergrupper' har du nu mulighed for at tilføje den ønskede gruppe.

  modul gif komprimeret

  Hvordan deler jeg indhold?

  Som Mindzeed-partner kan du dele indhold med dine underorganisationer. Vælg menupunktet 'Moduler og indhold'. Klik på de tre prikker i nederste højre hjørne af det indhold, du vil dele. Klik på 'Del' i menuen. Et nyt vindue åbnes derefter. Vælg derefter de organisationer, du vil dele indholdet med, og luk vinduet igen. Indholdet vil nu være tilgængeligt hos de valgte organisationer.

  Hvilke filformater og medier understøttes?

  Mindzeed understøtter video fra YouTube og Vimeo. Uploads af .mov, mp4, jpg, png og PDF understøttes også.

  Hvor gemmes mine data?

  Alle data gemmes på Amazon Web Services i Frankfurt.