Helt enkelt - markedets mest effektive awareness-træning

front_image_24
Leder du efter effektiv online awareness-træning indenfor cyber- og databeskyttelse, så er Mindzeed det åbenlyse valg. Vi tilbyder kreativt, engagerende og inspirerende kursusindhold, der er nemt at komme i gang med.
check_small

Hurtigt i gang og styr på dokumentationen

Med Mindzeed får du adgang til et omfattende bibliotek af træningslektioner inden for cybersikkerhed og databeskyttelse (GDPR). I samarbejde udvælger og sammensætter vi lektionerne specifikt til dine ansattes forskellige jobroller og vidensbehov. Udrulningen sker helt automatisk, komplet med udførlig dokumentation for gennemført træning.

great_small

Dine medarbejdere fortjener relevant og engagerende træning

Mindzeeds awareness-kurser er udviklet af fagfolk inden for kommunikation, cyber- og datasikkerhed. Vores team af eksperter har anvendt deres omfattende viden og erfaring til at skabe træning, der er både informativ, engagerende og letforståelig. Desuden er lektionerne tilgængelige på op til 20 forskellige sprog.

plus_small

Unik mulighed for at tilpasse, tilføje og gøre træningen til 'jeres egen'

Med Mindzeed kan du nemt udvide din awareness-træning i takt med, at din organisation vokser eller behovene ændrer sig. Dette gælder både for mere målrettet træning, tilpasning af standardlektioner til egne forhold og tilføjelse af eget træningsindhold, politikker med mere. Alt sammen let og intuitivt.

Vil du gerne vide mere?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Kontakt for tilbud
Hvor kender du Mindzeed fra?

Eller du kan udfylde vores tilbudsformular her!

coding_g2