Skab awareness omkring journalisering

Journalisering er en vigtig del af en administrativ myndigheds daglige arbejde. Korrekt journalisering sikrer adgang til vigtige dokumenter og informationer, f.eks. i forbindelse med aktindsigt. Det er derfor vigtigt, at alle medarbejdere har en god forståelse for, hvorfor der skal journaliseres.

Derfor har vi produceret en video, der giver grundlæggende viden om journalføring. Videoen fortæller generelt om, hvad der skal journaliseres hvornår og hvordan. Den kan være med til at give en bedre forståelse af, hvorfor journalisering er vigtig og dermed motivere medarbejderne. 

Se et klip af videoen herover. Eller kontakt os for at se den hele.

Forståelse er grundlaget

For at gøre journalføring til en naturlig del af det daglige arbejde, er det er vigtigt at sikre, at medarbejderne har viden og forståelse for, hvorfor det er vigtigt. Og hvad der forventes af dem. Det er desuden vigtigt at føre løbende tilsyn og kontrol over at procedurerne bliver fulgt, og at dokumentationen opbevares korrekt og i overensstemmelse med lovgivningen. 

Video øger opmærksomheden

En video er altid et godt udgangspunkt for øget fokus på et relevant emne. Denne video om journalisering, kan for eksempel bruges i generel awareness træning, på jeres egen træningsplatform eller som del af jeres træning i Mindzeed - hvor I endda kan knytte testspørgsmål til. Eller I kan vælge at vise den bredt til alle medarbejdere på jeres intranet.

Interesseret?

Book et uforpligtende Teams møde og lad os sammen finde ud af, om der er grundlag for et samarbejde. Vi ser frem til at høre fra dig.