Vores kunder

Mindzeed samarbejder med et bredt udsnit af såvel private som offentlige virksomheder på tværs af brancher, virksomhedsstørrelser og lande.

Vi har haft stor tilgang af kunder siden vores start – både private og offentlige kunder. Det er vi selvfølgelig meget stolte af. Og vi er helt klar over, at det er noget, man skal gøre sig fortjent til.

Mindzeeds mission er at gøre awareness-træning i cyber- og informationssikkerhed let tilgængelig, målrettet og relevant – med et kreativt islæt.

Det gør vi bl.a. ved at tilbyde over 70 videobaserede træningslektioner, gøre målretning og tilpasning af standardmateriale enkelt og overskueligt, have et stort udvalg af sprogvarianter og tilbyde mulighed for at tilføje egne lektioner til træningen – såsom politikker og retningslinjer.

Med den filosofi har vi indtil videre opkvalificeret mere end 300.000 medarbejdere og dermed medvirket til at mindske risikoen for sikkerhedsbrud i mange virksomheder.

Mindre teams yder personlig service

Vi er organiseret i mindre teams, der sikrer effektiv onboarding, support og opfølgning undervejs. Vores succeskriterium i ethvert træningsforløb er en gennemførelsesrate tæt på 100 %.

Spørger du vores kunder, roser de os for vores evne til at kombinere disciplinerne ”kommunikation” og ”høj faglighed”.

Citat fra Mindzeed

Vores samarbejde med Mindzeed har været utroligt givende...

Læs hvordan Vestfrost Solutions og Mindzeed samarbejder.