Spørgsmål og svar om Mindzeed

Hvordan opretter jeg en Mindzeed konto?

Når du tilmelder din virksomhed til Mindzeed, får du automatisk adgang til Mindzeed træningsportalen. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til os på +45 42 90 64 59 eller skrive til support@mindzeed.com

Du kan også booke en demo af vores løsning her.

Hvad er 'indhold' og hvad er et 'modul'?

'Indhold' svarer til en lektion og et 'modul' svarer til et kursus. Det betyder, at dit kursus er opbygget af 'indhold'. Et modul kan sammensættes af alle typer indhold.

Hvorfor modtager brugere ikke e-mails fra Mindzeed?

For at sikre, at alle brugere modtager mail fra Mindzeed, skal du hvidliste mindzeed.com
Hvis dette ikke gøres, er der en risiko for, at e-mails betragtes som spam og ikke modtages af brugeren.

Hvordan opretter jeg indhold i Mindzeed?

Vælg menupunktet 'Moduler og indhold'. Klik på 'Tilføj indhold'. Vælg derefter hvilken indholdstype du vil have. Navngiv dit indhold under 'Indholdsnavn'. Dette navn er kun til personlig brug og vil ikke blive offentliggjort. Udfyld indholdsindstillingerne, upload et 'miniaturebillede' og klik derefter på Gem. Opret derefter dit indhold på dit valgte sprog ved at klikke på 'Tilføj sprog'.

Hvilke indholdsskabeloner findes der, og hvad kan de bruges til?

Når du opretter indhold i Mindzeed, kan du vælge mellem fem skabeloner:

Story

Feed, der kan indeholde et ubegrænset antal blokke. En blok kan indeholde tekst, video eller billeder. Der oprettes automatisk en indholdsfortegnelse for feedet. Praktisk til lange tekster.

Multiple Choice Quiz

Her kan du lave quizzer, hvor brugerne bliver præsenteret for flere forskellige svarmuligheder - hvor mange er op til dig. Hvert spørgsmål kan også indeholde et billede eller en video.

Præsentation

Her kan du vise en video eller uploade en pdf, samt tilføje tekster. I indstillingerne kan du vælge, om brugeren skal bekræfte, at de har set og forstået indholdet.

Carousel

Indhold med flere billeder eller videoer, der kan ses ved at stryge eller klikke til højre. Kan indeholde op til 20 sider. I indstillingerne kan du vælge, om brugeren skal bekræfte, at de har set og forstået indholdet.

Mixed Content

Her kan du blande blokke med tekst, video eller billede og blokke med multiple choice eller multiple respons quizzer.

Hvordan opretter jeg et modul?

Vælg menupunktet 'Moduler og indhold'. Klik på menupunktet 'Tilføj modul'.
Navngiv modulet. Dette navn bruges kun internt i systemet. Upload et 'miniaturebillede', og klik derefter på Gem. Du kan derefter tilføje brugergrupper og indhold til dit modul. Du skal også oprette mindst ét sprog.

Hvordan virker det?

Hvordan sender jeg et modul ud til brugerne?

Før du sender dit modul ud til dine brugere, skal du have tilføjet indhold til modulet. Du vælger indhold ved at klikke på det store plus og derefter vælge navnet på dit indhold. Du kan ikke senere flytte på rækkefølgen af indholdet, så vælg indhold i den rækkefølge, det skal vises til brugerne.

Klik på kalender-ikonerne på indholdskortet og vælg datoen, hvor indholdet skal frigives til brugerne. Hvis indholdet skal være tilgængeligt med det samme, skal du vælge dagens dato. Sørg også for, at indholdet er aktivt. Du kan også ændre præferencer for hvert indhold. Klik på de tre prikker nederst til højre på kortet.

Når du har valgt indhold og tilføjet dine brugergrupper og oprettet mindst ét sprog, er du klar til at sende dit modul ud.

Klik først på 'Aktiver' øverst til højre og derefter 'Gem' nederst til venstre. herefter vil dine brugere modtage en besked om, at de er blevet tildelt modulet, og det vil være tilgængeligt for dem.

Hvad dækker de forskellige brugerroller?

Med en Mindzeed-konto er der fire forskellige brugerroller. En 'Bruger' er en almindelig bruger, der kan tildeles og deltage i kurser. En 'Creator' har rettigheder som en 'Bruger', men har også muligheden for at oprette indhold og moduler. En 'Admin' har rettigheder som en 'Creator', men har også beføjelse til at oprette brugere, brugergrupper, tilføje brugere til grupper og moduler. En 'Partner Admin' har de samme rettigheder som en 'Admin', men har også mulighed for at oprette egne kunderkonti.

Hvordan virker det?

Hvad står der i de e-mails, som brugerne modtager?

Når du opretter et modul, skal du oprette mindst ét sprog. Den tekst, du skriver der, vil være den tekst, der står i den e-mail, som brugeren modtager, når de bliver tildelt modulet.

Brugerne får således vist de tekster, der svarer til det sprog, de har valgt. Så hvis du har en bruger, der foretrækker engelsk, skal du sørge for, at engelsk er oprettet.

Hvis en bruger har valgt et sprog, som du ikke har oprettet, vil de se 'standardsproget'. Du kan indstille 'standardsprog' ved at klikke på 'Indstil som standardsprog' på sprogfanen.

Hvordan virker det?

Hvordan sletter jeg en bruger?

Under fanen 'Brugere og grupper' skal du vælge fanen 'Brugeradministration'. I afkrydsningsfeltet til venstre for brugernavnet skal du vælge den bruger, du vil slette. Gå derefter op og klik på knappen 'Slet bruger(e)'. Du bliver derefter bedt om at bekræfte dit valg.

Benytter i Active Directory User Sync, skal brugere oprettes og slettes i jeres AD.

Hvordan tildeler jeg en brugergruppe til et modul?

Vælg menupunktet 'Moduler og indhold'. Klik på de tre prikker nederst til højre på modulet. Klik på 'Rediger' i menuen. I rullemenuen under 'Brugergrupper' har du nu mulighed for at tilføje den ønskede gruppe.

modul gif komprimeret

Hvordan deler jeg indhold?

Som Mindzeed-partner kan du dele indhold med dine underorganisationer. Vælg menupunktet 'Moduler og indhold'. Klik på de tre prikker i nederste højre hjørne af det indhold, du vil dele. Klik på 'Del' i menuen. Et nyt vindue åbnes derefter. Vælg derefter de organisationer, du vil dele indholdet med, og luk vinduet igen. Indholdet vil nu være tilgængeligt hos de valgte organisationer.

Hvilke filformater og medier understøttes?

Mindzeed understøtter video fra YouTube og Vimeo. Uploads af .mov, mp4, jpg, png og PDF understøttes også.

Hvor gemmes mine data?

Alle data gemmes på Amazon Web Services i Frankfurt.