E-learning, kommunikation og compliance bliver enkelt med Mindzeed Connect

E-learning, kommunikation og compliance bliver enkelt med Mindzeed Connect

Mindzeed Connect er en moderne, cloud-baseret kommunikationsplatform. Mindzeed Connect giver dig mulighed for at oprette kurser, præsentationer, undersøgelser osv, som derefter kan distribueres til dine medarbejdergrupper, filialer eller enkeltbrugere. Mindzeed Connect er designet og bygget til at være hurtigt, enkelt og sikkert for alle brugere, indholdsadministratorer og partnere. Et effektivt værktøj til læring og kommunikation.

vimeo-video-thumbnail

Mindzeed Connect er den enkleste og mest effektive måde at distribuere læring og information i hele organisationen. Og med avanceret statistik kan du spore brugernes fremskridt.

I Mindzeed Connect har du også adgang til at bruge indhold fra andre content creators, og du har mulighed for at dele indhold mellem afdelinger eller filialer.

Mindzeed Connect er designet til at være et simpelt og effektivt værktøj. Det tager minutter at oprette indhold og tildele det til brugerne - sådan skal effektiv kommunikation være. Og hvis du bruger Mindzeed Awareness, vil du være fortrolig med Mindzeed Connect.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opretter jeg en Mindzeed Connect-konto?

Når du tilmelder din virksomhed til Mindzeed Awareness, får du automatisk adgang til Mindzeed Connect. Hvis du har spørgsmål, kan også ringe til +45 42 90 64 59 eller skrive til support@mindzeed.com

Hvad er 'indhold' og hvad er et 'modul'?

'Indhold' svarer til en lektion og et 'modul' svarer til et kursus. Det betyder, at dit kursus er opbygget af 'indhold'. Et modul kan sammensættes af alle typer indhold.

Hvorfor modtager brugere ikke e-mails fra Mindzeed?

For at sikre, at alle brugere modtager mail fra Mindzeed, skal du hvidliste support@mindzeed.com
Hvis dette ikke gøres, er der en risiko for, at e-mails betragtes som spam og ikke modtages af brugeren.

Hvordan opretter jeg indhold i Mindzeed Connect?

Vælg menupunktet 'Moduler og indhold'. Klik på 'Tilføj indhold'. Vælg derefter hvilken indholdstype du vil have. Navngiv dit indhold under 'Indholdsnavn'. Dette navn er kun til personlig brug og vil ikke blive offentliggjort. Udfyld indholdsindstillingerne, upload et 'miniaturebillede' og klik derefter på Gem. Opret derefter dit indhold på dit valgte sprog ved at klikke på 'Tilføj sprog'.

Hvordan opretter jeg et modul?

Vælg menupunktet 'Moduler og indhold'. Klik på menupunktet 'Tilføj modul'.
Navngiv modulet. Dette navn bruges kun internt i systemet. Upload et 'miniaturebillede', og klik derefter på Gem. Du kan derefter tilføje brugergrupper og indhold til dit modul.

Hvad dækker de forskellige brugerroller?

Med en almindelig Mindzeed Connect-konto er der tre forskellige brugerroller.
'Medarbejder' er en almindelig bruger, der kan tildeles og deltage i kurser.
'Creator' har rettigheder som 'Employee', men også muligheden for at oprette indhold og moduler. 'Manager' har rettigheder som 'Creator', men også retten til at oprette brugere, brugergrupper, tilføje brugere til grupper og moduler.

Hvordan sletter jeg en bruger?

Under fanen 'Brugere og grupper' skal du vælge fanen 'Brugeradministration'. I afkrydsningsfeltet til venstre for brugernavnet skal du vælge den bruger, du vil slette. Gå derefter op og klik på knappen 'Slet valgt'. Du bliver derefter bedt om at bekræfte dit valg.

Hvordan tildeler jeg en brugergruppe til et modul?

Vælg menupunktet 'Moduler og indhold'. Klik på de tre prikker nederst til højre på modulet. Klik på 'Rediger' i menuen. I rullemenuen under 'Brugergrupper' har du nu mulighed for at tilføje den ønskede gruppe.

Del

Hvordan deler jeg indhold?

Som Mindzeed-partner kan du dele indhold med dine underorganisationer. Vælg menupunktet 'Moduler og indhold'. Klik på de tre prikker i nederste højre hjørne af det indhold, du vil dele. Klik på 'Del' i menuen. Et nyt vindue åbnes derefter. Vælg derefter de organisationer, du vil dele indholdet med, og luk vinduet igen. Indholdet vil nu være tilgængeligt hos de valgte organisationer.

Hvilke filformater og medier understøttes?

Mindzeed understøtter video fra YouTube og Vimeo. Uploads af .mov, mp4, jpg, png og PDF understøttes også.

Hvor gemmes mine data?

Alle data gemmes på Amazon Web Services i Frankfurt.