Baggrund for NIS2, ledelsesansvaret og hvad der kræves af jer for at blive compliant

Se videoen og lær lidt mere om NIS2 og hvad der skal til for at opfylde kravene.

Bliv NIS2-compliant med Mindzeeds awareness-træning i cybersikkerhed

Med NIS-direktivet introducers en række nye krav til virksomheders håndtering af cybersikkerheden, som understreger at dette område er vigtigere end nogensinde før. Som leder eller bestyrelsesmedlem er det dit ansvar at sikre, at din organisation ikke blot efterlever disse krav, men skaber en kultur af sikkerhed og bevidsthed.

Mindzeed er din partner på rejsen

Med vores onlinekurser inden for cyber- og informationssikkerhed, tilbyder vi en konkret vej til compliance på dette område. Vi hjælper med at uddanne dine medarbejdere, så de kan navigere sikkert i den digitale verden, og dermed reducere risikoen for sikkerhedsbrud betydeligt.

web_hacki_6

Få et godt tilbud på online awareness træning - designet til at styrke jeres organisation

Med 82% af alle sikkerhedsbrud, der skyldes menneskelige fejl, er awarenesstræning ikke kun en central del af en god informationssikkerhedsstrategi, men også en nødvendighed i lyset af de nye krav i NIS2-direktivet.

Hos Mindzeed har mere end 300.000 ansatte allerede gennemført vores onlinekurser inden for cyber- og informationssikkerhed, og vores kunder spænder bredt i både virksomhedsstørrelser og brancher, både offentlige og private.

For at hjælpe din virksomhed med at blive mere sikker, tilbyder vi skræddersyede priser baseret på din virksomheds størrelse, og vores tilbud inkluderer fuld adgang til vores lektionsbibliotek og træningsplatform.

Kontakt os i dag for at få et tilbud og starte din virksomheds rejse mod bedre informationssikkerhed!