Fordi awareness er kommunikation

Awarenesstræning i cybersikkerhed og informationssikkerhed

Mindzeed skiller sig ud fra mængden ved at være mere end blot en udbyder af træningsløsninger; vi er en kommunikationsvirksomhed. Det betyder, at vi lægger vægt på, at vores træning ikke kun er fagligt solid, men også kommunikativt stærk.

Mindzeed tilbyder en unik tilgang til awareness-træning i cyber- og informationssikkerhed, udviklet i samarbejde med verdens førende konsulentvirksomhed. Vores program omfatter over 75 videobaserede lektioner på op til 20 sprog, designet til at være både fagligt solidt og kommunikativt engagerende. Dette sikrer, at medarbejdere på alle niveauer forstår og kan anvende vigtige sikkerhedsprincipper i deres daglige arbejde.

Med en brugerbase på over 350.000 på tværs af forskellige brancher og lande, fortsætter vi med at udvikle vores indhold i takt med det skiftende trusselsbillede, hvilket gør Mindzeed til en dynamisk ressource i kampen mod cyber- og datatrusler. Vores lektioner er skræddersyede til at møde specifikke behov og kan nemt tilpasses til forskellige medarbejdergrupper, hvilket gør det muligt for organisationer at skabe en stærk kultur af sikkerhedsbevidsthed.

Vi har holdning til e-learning

God undervisning er inspirerende og relatérbar. Den giver os lyst til at lære mere og dele vores viden med andre. Men vi lærer og forstår på forskellige måder: Nogle foretrækker at læse en manual, mens andre har brug for praktiske eksempler, hvis tingene skal give mening. Nogle har brug for pisk – andre for gulerod.

Udbredelsen af online kurser har desværre medført, at afsenderen ofte glemmer relevansen og overser, at folk er forskellige. Det kan give dårlige oplevelser for modtageren og gøre online kurser til en sovepude i stedet for et exceptionelt godt værktøj til kommunikation og læring. Hos Mindzeed bruger vi derfor lang tid på at udvikle onlinekurser, der gør træningen af jeres medarbejdere særdeles tids- og omkostningseffektiv.

web_hacki_6

Få et godt tilbud på online awareness træning - designet til at styrke jeres organisation

Med 82% af alle sikkerhedsbrud, der skyldes menneskelige fejl, er awarenesstræning ikke kun en central del af en god informationssikkerhedsstrategi, men også en nødvendighed i lyset af de nye krav i NIS2-direktivet.

Hos Mindzeed har mere end 300.000 ansatte allerede gennemført vores onlinekurser inden for cyber- og informationssikkerhed, og vores kunder spænder bredt i både virksomhedsstørrelser og brancher, både offentlige og private.

For at hjælpe din virksomhed med at blive mere sikker, tilbyder vi skræddersyede priser baseret på din virksomheds størrelse, og vores tilbud inkluderer fuld adgang til vores lektionsbibliotek og træningsplatform.

Kontakt os i dag for at få et tilbud og starte din virksomheds rejse mod bedre informationssikkerhed!