Mindzeed – EdTech der giver mening

Mindzeed – EdTech der giver mening

mindzeed-main-100
mz-front-mobile-100

Fra vilje til vej

Mindzeeds mål er at gøre e-learning let tilgængelig for både virksomheder og for den enkelte medarbejder. Det gør vi via vores online kommunikationsplatform Mindzeed Connect og med vores originale kursusindhold, Mindzeed Originals.

Mindzeed blev grundlagt i 2018 af Jakob Hjort, med baggrund inden for reklame- og kommunikationsbranchen og uddannet grafisk designer.

Mindzeed Connect

Mindzeed Connect er en moderne cloud-baseret kommunikations- og læringsplatform, som gør det nemt og effektivt at oprette, distribuere og monitorere kurser, spørgeskemaer, politikker osv. til medarbejderne.

Med Mindzeed Connect bliver e-learning gjort til allemandseje og vi fjerner fokus fra teknik og komplekse løsninger.

Mindzeed Connect er også det perfekte compliance-værktøj, med adgang til realtids statistik og oversigt over brugernes fremdrift og færdiggørelse, lige ved hånden.

Organisationer som bruger Mindzeeds originale indhold, har automatisk adgang til Mindzeed Connect.

Mindzeed Originals

Mindzeed er mest kendt for Mindzeed Awareness – kurser i cyber awareness og GDPR.

Mindzeed Awareness er udviklet i samarbejde med verdens største konsulenthus inden for cyber- og informationssikkerhed og består af over 30 videobaserede lektioner på op til 20 sprog. Lektionerne kan sammensættes efter behov og dermed målrettes forskellige medarbejderkategorier. Vi udvikler løbende nye lektioner i forhold til det aktuelle trusselsbillede.

Mindzeed er stolte af, at mere end 250.000 brugere allerede har øget deres viden inden for cybersikkerhed – på tværs af brancher, virksomhedsstørrelser og landegrænser.

Mindzeed udvikler også lektioner og hele kurser til kunder, der ønsker deres eget indhold eller har unikke betingelser, der kræver unikke løsninger.

aboutmindzeed-100

Mindzeed har en holdning til online læring

God undervisning er inspirerende og relatérbar. Den giver os lyst til at lære mere og dele vores viden med andre. Men vi lærer og forstår på forskellige måder: Nogle foretrækker at læse en manual, mens andre har brug for praktiske eksempler, hvis tingene skal give mening. Nogle har brug for pisk – andre for gulerod.

 

Udbredelsen af online kurser har desværre medført, at afsenderen ofte glemmer relevansen og overser, at folk er forskellige. Det kan give dårlige oplevelser for modtageren og gøre online kurser til en sovepude i stedet for et exceptionelt godt værktøj til kommunikation og læring. Hos Mindzeed bruger vi derfor lang tid på at udvikle onlinekurser, der gør træningen af jeres medarbejdere særdeles tids- og omkostningseffektiv.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om Mindzeed, kan du altid kontakte os på telefon +45 42 90 64 59 eller mail@mindzeed.com. Du kan også benytte formularen på kontakt siden. Du er også velkommen til at besøge os i Søborg, Danmark.

mindzeed_logo@2x
mindzeed_block @ 2x