Fordi awareness er kommunikation

Awarenesstræning i cybersikkerhed og informationssikkerhed

Mindzeed's mål er at gøre awareness træning let tilgængelig. Det gør vi via vores online træningsplatform og med vores originale kursusindhold.

Mindzeed tilbyder online awareness træning i informationssikkerhed til virksomheder og organisationer. Dette omfatter en række videobaserede lektioner, der er tilpasset til forskellige medarbejdergrupper, samt en træningsplatform, hvor træningsforløbet kan administreres og tilpasses. Mindzeed har også en phishing-simuleringsplatform, der hjælper med at teste og forbedre medarbejdernes evne til at genkende og undgå phishing-angreb. Virksomheden er baseret i Danmark, men har kunder over hele verden.

Mindzeed awareness træning indenfor cyber og informationssikkerhed, er udviklet i samarbejde med verdens største konsulentvirksomhed og består af over 45 videobaserede lektioner på op til 20 sprog. Lektionerne kan sammensættes efter behov og dermed målrettes mod forskellige medarbejderkategorier. Vi udvikler løbende nye erfaringer i forhold til det aktuelle trusselsbillede.

Mindzeed er stolte af, at mere end 300.000 brugere allerede har øget deres viden inden for cybersikkerhed – på tværs af brancher, virksomhedsstørrelser og landegrænser.

nice_to_meet

Vi har holdning til e-learning

God undervisning er inspirerende og relatérbar. Den giver os lyst til at lære mere og dele vores viden med andre. Men vi lærer og forstår på forskellige måder: Nogle foretrækker at læse en manual, mens andre har brug for praktiske eksempler, hvis tingene skal give mening. Nogle har brug for pisk – andre for gulerod.

Udbredelsen af online kurser har desværre medført, at afsenderen ofte glemmer relevansen og overser, at folk er forskellige. Det kan give dårlige oplevelser for modtageren og gøre online kurser til en sovepude i stedet for et exceptionelt godt værktøj til kommunikation og læring. Hos Mindzeed bruger vi derfor lang tid på at udvikle onlinekurser, der gør træningen af jeres medarbejdere særdeles tids- og omkostningseffektiv.