Mindzeed søger professionelle partnere

Mindzeed Awareness er online-træning inden for cyber- og informationssikkerhed udviklet i samarbejde med eksperter. Et værktøj som er med til at gøre jeres kunder mere ‘cybersafe’ og minimere risikoen for vellykkede hackerangreb. Som Mindzeed Partner kan I øge jeres indtjening og knytte endnu tættere relationer til jeres kunder.

lav en aftale om awareness træning

Mindzeed søger professionelle partnere

Mindzeed Awareness er online-træning inden for cyber- og informationssikkerhed udviklet i samarbejde med eksperter. Et værktøj som er med til at gøre jeres kunder mere ‘cybersafe’ og minimere risikoen for vellykkede hackerangreb. Som Mindzeed Partner kan I øge jeres indtjening og knytte endnu tættere relationer til jeres kunder.

en hacker angriber

Hvad er Mindzeed Awareness?

Mindzeed Awareness er et komplet online uddannelsesprogram målrettet alle medarbejdere. Værdifuld viden om phishing, internet sikkerhed, sikkerhed på mobiltelefoner og tablets, sociale medier, sikkerhed når man arbejder hjemme og når man er ude og rejse  - og meget mere. Viden som både kan bruges på arbejdspladsen og i privatlivet. Mindzeed Awareness består af et bibliotek på mere end 30 lektioner på op til 20 sprog. Kunden kan også tilføje eget indhold til træningsprogrammet.

company_mx3-100

Hvem er I?

Online-træning indenfor cyber- og informationssikkerhed er i stor vækst og relevant for alle virksomhedsstørrelser på tværs af brancher.

Uanset om I er en virksomhed indenfor it-sikkerhed, It-professionelle med fokus på virksomhedernes infrastruktur og outsourcing, konsulent eller rådgiver indenfor informationssikkerhed eller jura og revision kan et partnerskab med Mindzeed være relevant.

awareness træning til store virksomheder og organisationer
Flyvende filer

Fordelene ved at blive Mindzeed Partner ...

Plug and play. I kan tilbyde jeres kunder en state-of-the-art, cloud-baseret plug and play løsning til træning indenfor cyber- og informationssikkerhed.

Egen drift. Lektionerne kan også leveres til kundens egen uddannelseplatform (LMS).

Ingen initiel investering. I skal ikke ikke have penge op af lommen, før et salg.

Hurtigt i gang. Jeres kunder kan komme i gang med at træne deres medarbejdere med det samme.

Salg og markedsføring. Vi hjælper jer løbende med markedsføringsmaterialer og salgstræning.

Service og support. Som Mindzeed Partner, får I gratis service og support.

Lektioner baseret på letforståelige videoer

Mindzeed Awareness består af over 30 video-baserede lektioner. Lektionerne dækker cybersikkerhed og GDPR. Herunder er smagsprøver på 2 videoer - phishing e-mails og juridisk grundlag for indsamling af persondata.

vimeo-video-thumbnail
Partnere

Klik på knappen herunder, for at se lektionsoversigt. Der tilføjes løbende nye lektioner til træningsprogrammet.

Informationssikkerhed handler mest om viden, vaner og bevidsthed

Markedets mest fleksible løsning - udviklet af eksperter

Mindzeed er mest kendt for Mindzeed Awareness – kurser i cyber awareness og GDPR.

Mindzeed Awareness er udviklet i samarbejde med eksperter inden for cyber- og informationssikkerhed og består af over 30 videobaserede lektioner på op til 20 sprog.

Lektionerne kan sammensættes efter behov og dermed målrettes forskellige medarbejderkategorier. Vi udvikler løbende nye lektioner i forhold til det aktuelle trusselsbillede.

Mindzeed er stolte af, at mere end 250.000 brugere allerede har øget deres viden indenfor cybersikkerhed – på tværs af brancher, virksomhedsstørrelser og landegrænser.

Mindzeed udvikler også lektioner og hele kurser til kunder, der ønsker deres eget indhold eller har unikke betingelser, der kræver unikke løsninger.

Interesseret i at blive Mindzeed Partner?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en snak om de spændende muligheder i et samarbejde.

    Når du udfylder formularen, giver du dine personlige oplysninger til os. Vi lover at passe godt på dem.
    Ved at benytte denne formular accepterer du samtidig vores persondatapolitik.

    Mindzeed logo
    mindzeed_block @ 2x