Persondatapolitik

Persondatapolitik

Senest opdateret: 13. november 2019

Mindzeed ApS ("os", "vi" eller "vores") driver hjemmesiden/webapplikationen mindzeed.com ("Tjenesten").

Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personoplysninger, når du bruger vores tjeneste, og de valg, du har knyttet til disse data.

 

Indsamling og anvendelse af oplysninger
Vi bruger dine data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik. 

Vi indsamler flere forskellige typer oplysninger til forskellige formål for at levere og forbedre vores service til dig.

 

Typer af indsamlede data

Personoplysninger
Når vi bruger vores tjeneste, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig ("Personoplysninger"). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • E-mailadresse
  • Fornavn og efternavn
  • Cookies og brugsdata

 

Brugsdata

Vi kan indsamle oplysninger om, hvordan tjenesten tilgås og bruges ("Brugsdata"). Disse brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din computers internetprotokoladresse (fx IP-adresse), browsertype, browserversion, de sider af vores tjeneste, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der bruges på disse sider, dine personlige svar på indhold, entydige enheds-id'er og andre diagnosticeringsdata.

 

Sporings- og cookiesdata
Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores tjeneste og opbevare visse oplysninger.

Cookies’ små filer, som kan omfatte en anonym entydig identifikation. Cookies sendes til din browser fra et websted og gemmes på din enhed. Sporingsteknologier, der også bruges, er beacons, tags og scripts til at indsamle og spore oplysninger og til at forbedre og analysere vores service.

Du kan bede din browser om at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge visse dele af vores tjeneste.

Eksempler på cookies, vi bruger:

  • Sessionscookies. Vi bruger sessioncookies til at drive vores service.
  • Præferencecookies. Vi bruger præferencecookies til at huske dine præferencer og forskellige indstillinger.
  • Sikkerhedscookies. Vi bruger sikkerhedscookies af sikkerhedsmæssige årsager.

 

Brug af data
Mindzeed ApS bruger de indsamlede data til forskellige formål:

  • For at levere og vedligeholde tjenesten
  • For at give dig besked om ændringer i vores tjeneste
  • For at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores tjeneste, hvis du vælger at gøre det
  • At yde kundepleje og support
  • At levere analyser eller værdifulde oplysninger, så vi kan forbedre tjenesten
  • At overvåge brugen af tjenesten
  • At opdage, forebygge og håndtere tekniske problemer

 

Overførsel af data

Dine oplysninger, herunder personoplysninger, kan overføres til – og vedligeholdes på – computere uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra dem, der er beliggende fra din jurisdiktion.

Hvis du befinder dig uden for EU og vælger at give os oplysninger, skal du være opmærksom på, at vi overfører oplysningerne, herunder personoplysninger, til EU og behandler dem der.

Dit samtykke til denne persondatapolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din aftale om denne overførsel.

Mindzeed ApS vil tage alle nødvendige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne persondatapolitik, og ingen overførsel af dine personoplysninger vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på plads, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger.

 

Hvor og hvordan opbevarer vi dine data?
Mindzeed ApS opbevarer data sikkert i EU.

Mindzeed ApS opbevarer dine data, så længe du bruger vores tjeneste. Når du ikke længere bruger eller servicerer tjenesten, sletter vi dine data.

 

Hvad er dine databeskyttelsesrettigheder?
Vi vil gerne sikre os, at du er fuldt ud klar over alle dine databeskyttelsesrettigheder. Enhver bruger har ret til følgende:

Adgang – Du har ret til at anmode Mindzeed ApS om kopier af dine personoplysninger. Vi kan opkræve et mindre gebyr for denne service.

Berigtigelse – Du har ret til at anmode Mindzeed ApS om at rette alle oplysninger, du mener er unøjagtige. Du har også ret til at anmode Mindzeed ApS om at udfylde de oplysninger, du mener er ufuldstændige.

Sletning – Du har ret til at anmode Mindzeed ApS om at slette dine personoplysninger på visse betingelser.

Begrænse behandlingen – Du har ret til at anmode om, at Mindzeed ApS begrænser behandlingen af dine personoplysninger på visse betingelser.

Indsigelse mod behandling – Du har ret til at gøre indsigelse mod Mindzeed ApS' behandling af dine personoplysninger på visse betingelser.

Dataportabilitet – Du har ret til at anmode om, at Mindzeed ApS overfører de data, vi har indsamlet, til en anden organisation eller direkte til dig på visse betingelser.

Hvis du anmoder, har vi en måned til at svare dig. Hvis du ønsker at udøve nogen af disse rettigheder, bedes du kontakte os på vores e-mail: support@mindzeed.com

 

Offentliggørelse af data

Lovmæssige krav
Mindzeed ApS kan videregive dine personoplysninger i god tro om, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • overholde en juridisk forpligtelse
  • beskytte og forsvare Mindzeed ApS' rettigheder eller ejendom
  • forebygge eller undersøge mulige forseelser i forbindelse med brug af tjenesten
  • beskytte den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  • beskytte mod juridisk ansvar

 

Datasikkerhed
Sikkerheden af dine data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til overførsel over internettet eller til elektronisk lagring er 100% sikker. Selvom vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere dets absolutte sikkerhed.

 

Tjenesteudbydere
Vi kan bruge tredjepartsvirksomheder og enkeltpersoner som leverandører ("tjenesteudbydere"), til at levere tjenesten på vores vegne, til at udføre servicerelaterede tjenester eller for at hjælpe os med at analysere, hvordan vores tjeneste bruges.

Disse tredjeparter har kun adgang til dine personoplysninger til at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til andre formål.

 

Links til andre websteder
Vores tjeneste kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til den pågældende tredjeparts websted. Vi anbefaler på det kraftigste, at du gennemgår persondatapolitikken for alle de websteder, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, persondatapolitikker eller praksis på tredjepartswebsteder eller -tjenester.

 

Børns privatliv
Vores tjeneste henvender sig ikke til personer under 18 år ("Børn").

Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra personer under 18 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at dine børn har givet os personoplysninger, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personoplysninger fra børn uden bekræftelse af forældrenes samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

 

Ændringer i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Vi kan opdatere vores persondatapolitik fra tid til anden. Du rådes til at gennemgå persondatapolitikken med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer i denne persondatapolitik er effektive, når de er lagt ud på denne side.

 

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål om persondatapolitikken, bedes du kontakte os via e-mail: support@mindzeed.com

 

 

mindzeed_logo@2x
mindzeed_block @ 2x