Få et skræddersyet tilbud på awareness-træning

TILBUDSFORMULAR

  Hvilken type organisation arbejder du for?

  Det intuitive træningsprogram anvendes af alle typer organisationer, store som små og over hele verden, fordi træningen er skalérbar og fleksibel.

  Privat virksomhedStatKommunalNon-profit

  Hvor mange brugere skal kunne tilgå træningen?

  Mindzeed afregnes ud fra antallet af brugere, der er oprettet og har adgang til træningen.

  10-5050-100100-200200-500500-1.0001.000-5.0005.000-10.000Over 10.000

  I Mindzeed er der over 65 standardlektioner om cybersikkerhed og GDPR. Hvad er jeres primære træningsbehov?

  Du får du adgang til et komplet bibliotek af videobaserede træningslektioner, som kan tilpasses og sammensættes efter behov.

  Alle standardlektioner i Mindzeed kan tilrettes med fx egne spørgsmål. Er det noget du ønsker at benytte dig af?

  Det er muligt at justere tekster, spørgsmål og begreber, så de er relevante og giver mening for de enkelte medarbejdere.

  Ønsker I at benytte Mindzeed som jeres læringsplatform ifm træningen eller ønsker I at benytte eget LMS?

  Det er muligt at få adgang til Mindzeedøs træningslektioner på alle platforme.

  Er du interesseret i Mindzeeds unikke mulighed for at bruge vores læringsplatform til også selv at kunne skabe træningslektioner?

  Mindzeed giver dig mulighed for nemt at oprette dine egne lektioner fra foruddefinerede skabeloner.

  Med Mindzeed er det muligt at differentiere træningen ift medarbejdergrupper. Er det noget du ønsker at benytte dig af?

  Al træning tildeles de medarbejdergrupper, der oprettes i Mindzeed eller som vi modtager fra jeres AD. På den måde kan træningen skræddersyes.

  Hvilke sprogvarianter er du interesseret i?

  Mindzeed lektioner finde på op til 20 sprog. Marker hvilke der er relevante for jer.

  Hvornår påtænker du at starte træningsforløbet?

  Med Mindzeed er det enkelt at starte et træningsforløb og løbende tilrette indhold og skabe nyt.

  Med det sammeInden for 30 dage2-3 månederIkke fastlagt

  Ønsker I at benytte Single Sign On og AD-synkronisering?

  Mindzeed understøtter alle gængse SSO løsninger og har bla. indbygget Azure User Sync. Det gør adgang og brugerstyring simpelt og nye medarbejdere bliver automatisk tildelt relevant træning.

  JaNejIkke fastlagt

  Har du flere oplysninger, der kan være relevante i forhold til et tilbud?

  Dine kontaktoplysninger

  web_hacki_6

  Skræddersyet online awareness træning i informationssikkerhed

  Er du på udkig efter effektiv, målrettet og automatiseret awareness træning for dine medarbejdere inden for informationssikkerhed? Du er kommet til det rette sted! Hos Mindzeed tilbyder vi skræddersyede online træningsprogrammer, der er designet til at styrke dit teams sikkerhedskompetencer.

  Målrettet microlearning til medarbejdere

  Hos Mindzeed har vi mere end 50 videobaserede lektioner om informationssikkerhed, der giver dig mulighed for at sammensætte en skræddersyet træning til dine medarbejdere. Vi tror på, at effektiv awareness-træning er afgørende for at sikre, at hver enkelt medarbejdergruppe er klar over deres ansvar og kender til de nyeste trusler inden for informationssikkerhed.

  Markedets mest fleksible løsning

  Vi tilbyder den mest fleksible løsning på markedet, der kan tilpasses og målrettes til din organisations specifikke behov. Vi sikrer, at du får den ønskede effekt af træningen og undgår spild af ressourcer. Med Mindzeed har du adgang til et omfattende bibliotek af træningslektioner, der kan tilpasses og tildeles de relevante medarbejdergrupper. Du kan endda tilføje dine egne lektioner, såsom videoer, præsentationer og informationssikkerhedspolitikker.

  Øg bevidstheden og styrk sikkerheden

  Vores mission er at hjælpe dig med at skabe en kultur af sikkerhed i din organisation. Med vores skræddersyede træningsprogrammer kan du øge bevidstheden om informationssikkerhed og forbedre sikkerheden i din organisation. Kontakt os i dag for at få et tilbud!

  Målrettet microlearning

  Medarbejderne fortjener træning, der er målrettet og relaterbar

  Hos Mindzeed har vi mere end 70 videobaserede lektioner om informationssikkerhed, som giver dig mulighed for at sammensætte en skræddersyet træning til dine medarbejdere.

  ransomware_g1

  Effektiv awareness-træning er afgørende for at sikre, at hver enkelt medarbejdergruppe er klar over deres ansvar og kender til de nyeste trusler inden for informationssikkerhed. Hos Mindzeed tilbyder vi den mest fleksible løsning på markedet, der kan tilpasses og målrettes til din organisations specifikke behov. Vi sikrer, at du får den ønskede effekt af træningen og undgår spild af ressourcer.

  Med Mindzeed har du adgang til et omfattende bibliotek af træningslektioner, der kan tilpasses og tildeles de relevante medarbejdergrupper. Du kan endda tilføje dine egne lektioner, såsom videoer, præsentationer og informationssikkerhedspolitikker. På den måde får du en træning, der er skræddersyet til jeres organisation, og som vil øge bevidstheden og forbedre sikkerheden.